lediga

Om oss

Eventa Sjukvård startade som HB 2003 och ombildades till AB 2010 och är hos IVO registrerad vårdgivare och uppfyller samtliga idag gällande krav på sådan och som specialiserat oss på ambulans- och evenemangssjukvård.
Företaget har en bred erfarenhet från evenemang av alla sorter och inget evenemang är för litet eller för stort för oss. Eventa Sjukvård drivs från Stockholm med Sverige som arbetsfält och vi finns nära till hands både för att diskutera nya lösningar och se till att de befintliga fungerar.

Till företaget finns flera ansvariga läkare knutna som kritiskt granskar och godkänner företagets behandlingsriktlinjer. Ordinationer sker i enlighet med Stockholms läns krav.

Företaget erbjuder kvalificerad utbildning i hjärt-lungräddning, första hjälpen, akut omhändertagande och akutsjukvård. Företaget utbildar företag, föreningar, organisationer och förskolor.

Företagets personal består av sjukvårdare, leg. sjuksköterskor och leg. läkare som alla har lång erfarenhet av akut- och ambulanssjukvård.

Vi samverkar med evenemangsarrangörer och samarbetar med Stockholms ledande bevakningsföretag när det gäller evenemangssäkerhet och kan erbjuda dig som arrangör en helhetslösning på evenemangssäkerhet och sjukvårdsberedskap.

Våra mål

Rulla till toppen