Arbeta hos oss

Eventa Sjukvård bedriver sjukvårds- och ambulanssjukvård vid evenemang, motorsporter och idrottsevent. Vi expanderar och söker nu ambulanssjukvårdare, leg. sjuksköterskor och specialistutbildade sjuksköterskor för timanställning till följande län:
-Stockholm
-Uppsala
-Västmanland
-Södermanland
-Östergötland
-Jönköping
-Kronoberg
-Västra Götaland

Vi söker såväl manliga som kvinnliga medarbetare. Företaget erbjuder ett omväxlande och stimulerande arbete som aldrig blir enformigt.

För ambulanssjukvårdare gäller erfarenhet från ambulanssjukvården med godkänd utryckningsförarutbildning. För leg. sjuksköterska är det krav på dokumenterad erfarenhet från akutmottagning/ambulanssjukvården samt önskvärt med specialistutbildning inom ambulans, iva eller anestesi.

Uppfyller du inte kraven ovan kommer din ansökan inte att behandlas.

Ansökan med CV skickas till jobb[at]eventasjukvard.se

Kampanj LIFEPAK CR2

 
Just nu erbjuder vi nya LIFEPAK CR2 till kampanjpris, detta är den första hjärtstartaren som kan genomföra analys av hjärtrytmen medan HLR utförs, vilket minskar uppehållen i HLR, något som är mycket väsentligt enligt senaste HLR-riktlinjer. Dessutom finns en knapp för "barnläge" så att man kan skifta till behandling av barn med befintliga elektroder. Kontakta kundtjänst för mer information.
 
 

Branschrådet

Eventa Sjukvård är medlem i Branschrådet för Hjärtstartare i Sverige, vilket ger en kvalitetsgaranti att våra leveranser av hjärtstartare sker enligt gällande svensk standard.


Ett urval av våra kunder